Een eerlijke auto voor een gunstige prijs

 

Deskundige import van uw auto

 

Importpakket 1

Importpakket 2

Volledig ontzorgd voor slechts Eur 499,-*

Volledige import voor slechts Eur 399,-*

Voor een scherp bemiddelingstarief verzorgt tuvauto de zorgvuldige import van uw volgende auto. 

Hierbij informeert tuvauto ook naar de actuele bedrijfsvoorraad van een aantal grote dealers in Duitsland. Deze voertuigen staan vaak nog niet online te koop.

U ontvangt eerst een vrijblijvende importberekening. Daarna verzorgen wij de onderhandeling, aankoop, transport en import van uw volgende auto. 

Vindt u het leuk om tijd te steken in het uitzoeken van uw volgende auto? Dan kunt u Eur 100,- besparen door bijvoorbeeld op mobile.de het aanbod door te spitten en ons de link naar de advertentie van uw volgende auto te sturen.

TIP: INSTALLEER DE MOBILE APP OP UW IPAD OF TELEFOON.

U ontvangt eerst een vrijblijvende importberekening. Daarna verzorgen wij de onderhandeling, aankoop, transport en import van uw volgende auto. 


Vrijwel altijd lukt het om de bemiddelingskosten (gedeeltelijk) terug te verdienen bij de onderhandeling. Dit inkoopvoordeel is 100% voor u!


> Bij auto's vanaf Eur 25.000,- zijn de bemiddelingskosten 2% met een maximaal tarief van Eur 599,- 

> Transportkosten bedragen 59 ct/km incl. verzekering en tijdelijke stalling. Zelf uw auto ophalen? Ook dat is mogelijk. U krijgt van ons een afhaalvolmacht en een tijdelijk kenteken. De eenmalige kosten hiervoor zijn Eur 150,- 

> Eenmalige kosten RDW keuring incl. BPM-aangifte en kentekenplaten zijn Eur 150,-